<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
spex-bingo2

Produkter > Vogner

Vogner

Ut på tur

En god vogn er avgjørende for en aktiv hverdag. Utfordringer med skjevstillinger, sittebalanse og hodekontroll gjør at ikke alle kan benytte vogner fra vanlig handel. Da er det godt å vite at det finnes vogner som kan tilpasses de ulike behovene barnet og familien har. En god vogn skal gi både komfort og støtte, samtidig som den er funksjonell i hverdagen. Med vogner med ulike tilpasningsmuligheter i forskjellige størrelser og varianter, kan familien kan leve et aktivt liv samtidig som kroppen ivaretas på en god måte.

KFN-terreng-vogn

4Wheeler

Firehjuls terreng- og joggevogn

4Wheeler er en stabil firehjulsvogn som klarer jobben i terreng godt. Vognen har store lufthjul, som i kombinasjon med lav vekt og godt balansepunkt gjør den lett å manøvrere og gir vognen gode kjøre- og trilleegenskaper.

Se mer
Bingo Evolution standard

Bingo Evolution

Firehjulsvogn med gode reguleringsmuligheter

Med Bingo Evolution får du både gode kjøre- og trilleegenskaper gjennom et vognunderstell som har har lett vekt og funksjonelle reguleringsmuligheter,samtidig som du får et sete med svært gode muligheter for tilpasning og posisjonering. 

Se mer
Duro standard 02

Duro

En lett firehjulsvogn for en enklere hverdag

Duro er en lett firehjulsvogn med gode kjøre- og trilleegenskaper. 
Dette er en stabil og solid vogn som tåler høy brukervekt og hard bruk.

Se mer
BINGO Spex 11, scalert

Bingo Spex

En unik kombinasjon av vogn og posisjonering

Bingo Spex tilbyr en ny løsning for barn og familier. Her kombineres vognen Bingo fra Hoggi med Spex setesystem i et produkt som gir barn med utfordrende posisjoneringsbehov en god sittestilling og postural stabilitet, også i vogn.

Se mer

Referanser

Et utvalg tilbakemeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få informasjon nyheter og arrangementer, trender og produktoppdateringer – rett i innboksen.

Group 770-1