<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Reise - hero-banner, scaled

Produkter > Reise

Reise

Nye erfaringer

Vi mennesker er naturlig nysgjerrige. Det er godt å komme seg litt hjemmefra og få nye impulser. Det kan være å utforske nærområdet rundt hjemmet, barnehagen og skolen, besøke venner og familie, gå på kafè eller reise på ferietur. Samtidig vet vi at logistikken kan gjøre det utfordrende for mange å komme seg av gårde. Spesielt hvis det er spesielle behov som må ivaretas. Og på reise kan gjerne de enkle løsningene være de beste. Vi tilbyr alternativer som gjør at flere trygt kan være med på tur.

2.0BlackFoldDown small

Freeloader bæremeis

En enklere måte å reise og oppdage verden på - sammen Bakgrunnen for utvikling av Freeloader bæremeis var ønsket om å forenkle det å gå på tur med barn – også når de blir litt større og har behov for avlastning. 

Se mer
TravelSIT i fargen rød og sort. Bæremeis

TravelSit

Mobilt posisjoneringssete for støtte på tur

Dette fleksible og regulerbare posisjoneringssetet er designet for å gi barn stabiliserende støtte også i situasjoner hvor man ikke har tilgang på eller ønsker å bruke for eksempel rullestol eller andre, mer avanserte posisjoneringshjelpemidler.

Se mer
Reiseseng

Voyager Compact reiseseng

En reiseseng som gir trygghet til barn og voksne.

Den unike rammekonstruksjonen gjør at gulv, vegger og tak blir stående i spenn. Spennet reduserer muligheten for bruker til å slå seg, sette seg fast, lage bankelyder, bite, rive, slå i stykker, klatre eller utagere på andre måter.

Se mer

Referanser

Et utvalg tilbakemeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få informasjon nyheter og arrangementer, trender og produktoppdateringer – rett i innboksen.

Group 770-1