<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Reise - hero-banner, scaled

Produkter > Reise

TravelSIT

God sittestøtte, hvor enn du er!

Dette fleksible og regulerbare posisjoneringssetet er designet for å gi barn stabiliserende støtte også i situasjoner hvor man ikke har tilgang på eller ønsker å bruke for eksempel rullestol eller andre, mer avanserte posisjoneringshjelpemidler.

TravelSIT kan du enkelt ta med på restaurant, på fly, på besøk eller ut i hagen og i sandkassen.

 

Last ned produktblad

TravelSIT 04

TravelSIT er utstyrt med seks flyttbare støtteputer, to belter og en anatomisk utformet hodestøtte. Setet finnes i to størrelser, og kan i tillegg enkelt reguleres mtp. setebredde, sidestøtter, abduksjonsklosse og hodestøtte.

Setet gir stabiliserende støtte til barn i sittende, halvt-sittende eller liggende stilling. Passer for barn fra ca. 70-125 cm.

TravelSIT 
festes til annet sete/stol ved hjelp av tre belter. Kan festes til vanlig stol, eller for eksempel flysete for bruk på reise. Dette gir stor fleksibilitet og mulighet for god posisjonering hvor enn du er.

Vi anbefaler likevel å alltid undersøke med flyselskapet ditt for å bekrefte at du kan benytte TravelSIT under flyreisen.

 

TravelSit er sammenleggbart og kommer i en egen ryggsekk som gjør det lett å frakte med seg.

 

 

 

 

Brukers høyde: 70-125 cm
70-105 cm: str. S
95-125 cm: str. M

 

Setets vekt: 3,7 kg

 

Renhold: Trekket kan vaskes i maskin på 40°C

 

BackPACK for Travel Sit

gulvstativ

Tittel

TravelSIT fargevalg-1

Tittel

Kan setet brukes på fly?

Ja, setet kan brukes som posisjoneringsstøtte i flysete. Vi anbefaler likevel å alltid undersøke med flyselskapet ditt for å bekrefte at du kan benytte TravelSIT under flyreisen da flyselskapene kan ha individuelle regler på bruk av ekstrautstyr, særlig under take-off og landing.

Er det noen vektbegrensning for bruk av setet?

Både setet og gulvrammen er testet med maks vekt opp til 60 kg. Testene er gjort med bruker sittende i ro, det vil derfor kunne være noe lavere vekttoleranse dersom brukeren som bruker utstyret har mye bevegelser (frivillig eller ufrivillig). For brukere med mye bevegelse må derfor stabiliteten, særlig i gulvrammen, vurderes ut i fra hver enkelt situasjon.