<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Wonderseat Doris (59) Edited-large

Produkter > Seter og understell

Spex posisjonering

Spex posisjonering

Spex er et modulerbart setesystem som kan tilpasses asymmetriske kropper eller kropper i endring og/eller vekst. Setesystemet kan monteres på en rekke understell; manuelle og elsktriske, samt noen arbeidsstoler. Spex er krasjtestet og godkjent for bruk i bil. 

Med Spex kan man enten gå for et komplett setesystem, eller plukke de delene som behøves i det enkelte tilfellet, og gjenbruke det som fungerer av utstyr brukeren allerede har.

Spex-sortimentet inkluderer rygger, seteputer, og et bredt spekter sidestøtter og nakkestøtter. Man kan også få armlener fra Spex ved behov for en komplett løsning. 

Spex SuperHigh Contour Cushion 9-small

Spex rygger

Spex ryggene er en løsning på utfordringer med posisjonering for brukere med asymmetrisk rygg eller andre feilstillinger. Ryggene kan tilpasses og endres i takt med endrede behov og endret kropp.

Ryggputene kan formes etter alle typer ryggfasonger og kan derfor fungere også for brukere med komplekse behov i tilknytning til postural stabilitet og holdning

 

Se utvalget av Spex rygger

Spex-rygger

Spex seteputer

Spex setepute formes til asymmetrisk eller symmetrisk sitteposisjon, tilpasningsmulighetene i puten gir mulighet for støtte og stabilitet, men også god trykkfordeling og guiding av kropp og sittestilling.

Seteputen har et lommesystem i bunnen som gir mulighet til å legge inn kileputer. Seteputen kan slik reguleres for å imøtekomme sittestilling med for eksempel forover- eller bakovervippet bekken og scoliose som gir sideforskjøvet tyngdelinje og et bekken som er trukket opp på en side.

Se utvalget av Spex seteputer

SPex flesx render, hvit

Spex sidestøtter

Spex posisjonering finnes med flere ulike sidestøtter. 

Sidestøttene finnes blant annet i modell som kan vinkles for å følge konkav eller konveks kroppsfasong eller modell som kan krummes for å følge kurvaturer og gi støtte frem rundt brystveggen.

Sidestøttene er godt polstret med en overflate som gir god komfort. Utsvingbare sidestøtter kan også forenkle forflytning inn og ut av stol uten at man må kompensere på plassering av sidestøttene.

Se utvalget av Spex sidestøtter

Sidestotte3, vhit

Spex nakkestøtter

Spex nakkestøtter finnes i flere størrelser og med festeordninger som gir stor fleksibilitet.

Nakkestøttene har formstøpt polstring som gir god støtte til bakhodet, samt en myk overflate som gir god komfort.

Se utvalget av Spex nakkestøtter

Spex contour 350, hvit