<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Seter og understell - hero-banner, scalert

Produkter > Seter og understell

Inpo Easy foam

Inpo EasyFoam- innleggspute i formstøpt skum

Inpo EasyFoam er en formstøpt innleggspute som er laget av tokomponent skum. Skummet ekspanderer når det blandes sammen.  Skummets egenskaper gjør at vi kan lage innleggsputer som formes etter en asymmetrisk kropp og som gir støtte der det behov.

 

Inpo Easyform er en god løsning for brukere som har behov for ekstra støtte i et standard hjelpemiddel. Sammen med bruker og hjelpepersoner vil vi gjøre en kartlegging av hvilken type støtte som ønskes. Deretter former vi skummet etter brukers kropp.

Last ned produktblad

cobbs-vinkel-ny2

Det flytende skummet vil først ekspandere, før det stivner og holder den avstøpte formen. Dette resulterer i en fast pute som følges kroppens kurver, uten skarpe og harde kanter. Produktet lages ute hos kunde.

 

EasyFoam er godt egnet til bruk i Ppod, men også andre hjelpemidler hvor en individuelt tilpasset pute er nødvendig for å gi tilstrekkelig støtte og komfort.

 

Et individuelt utformet hjelpemiddel kan være hensiktsmessig for å få nødvendig stabilitet, redusere smerte og forverring av feilstillinger, bedre forholdene for indre organer, øke blodsirkulasjonen og frigjøre respirasjonen.

Liner med EasyFoam side view