<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Reise - hero-banner, scaled

Produkter > Reise

Voyager Compact - reiseseng

Sikrer spesielle opplevelser

Behov for stabilitet og god søvn opphører ikke utenfor hjemmet. Vi er tvert imot ekstra sårbare i uvante omgivelser, og er du ledsager for et barn med spesielle behov, vet du at det krever sitt å dra på oppdagelsesferd utenfor de vante rammene.

Gode opplevelser starter med god søvn, både for barn og ledsagere. SafeSpaces sin reiseseng er utviklet for å ivareta tryggheten til både store og små, uansett hvor dere er, og dermed senke terskelen for å oppsøke nye opplevleser.

Dette er reisesengen som verner om barnet – og reiselysten.

Last ned produktblad

VOYAGER_COMPACT-GREY

Voyager Compact reiseseng

En reiseseng som gir trygghet til barn og voksne. 

Den unike rammekonstruksjonen fra SafeSpaces gjør at gulv, vegger og tak blir stående i spenn. Spennet reduserer muligheten for bruker til å slå seg, sette seg fast, lage bankelyder, bite, rive, slå i stykker, klatre eller utagere på andre måter. 

Sengen er laget for å ta hensyn til grad av luftgjennomstrømning, lystetthet, innsyn og åpenhet. Sengen kan tilpasses med tanke på fargevalg enkelte steder på sengen.

Sengen er lett å montere og demontere. Oppbevares i to bager på til sammen 26,5 kg. 

 

 

Mål: 

Innvendige mål: 194cm x 72cm x 99cm
Utvendige mål: 217cm x 150cm x 138,5cm

Voyager Bags (1)