<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Group 770-1

Produkter > Senger

Sov godt

Våre senger har myke overflater på veggene, gulvet og taket

En god natts søvn

God søvn er essensielt for alle. Søvn påvirker blant annet hukommelse, konsentrasjon, læring, vekst og fysisk helse. En trygg og komfortabel seng kan være avgjørende for å få ro og sove godt. Like viktig er det å kunne finne riktig kroppsposisjon og liggestilling. Derfor tilbyr vi ulike posisjoneringsputer som kan tilpasses dine behov.

Safespaces - Safespace Cream

Senger fra SafeSpaces

Sengene med bare myke overflater

SafeSpaces sine senger har bare myke overflater i vegger og gulv som demper slag, spark og støt. De er designet for barn og voksne som trenger et avgrenset rom til å sove i, for sansestimulering og for å slappe av. 

Se mer
sleep-pod

Sleep Pod

Individuell støtte for hvile og soving

Vi tilbyr Sleep Pod for å gi tilpasset holdningsstøtte og komfort til barn og voksne i alle aldre. Et førstevalg når individuell passform er nødvendig for å oppnå god hvile eller søvn.

Se mer
VOYAGER_COMPACT-GREY-1

Voyager Compact reiseseng

En reiseseng som gir trygghet til barn og voksne.

Den unike rammekonstruksjonen gjør at gulv, vegger og tak blir stående i spenn. Spennet reduserer muligheten for bruker til å slå seg, sette seg fast, lage bankelyder, bite, rive, slå i stykker, klatre eller utagere på andre måter.

Se mer
posisjoneringsputer

Innocare posisjonerings-system

Stor fleksibilitet for liggende posisjonering

Livet byr på alle slags dager. Vi synes alle skal få lande mykt, hver kveld. Selv små barn kan ha store behov – derfor tilbyr vi senger der alt er tatt høyde for. Vi vet av erfaring at en seng som tar vare på barnet, er en seng som tar vare på familien.

Se mer

Referanser

Et utvalg tilbakemeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få informasjon nyheter og arrangementer, trender og produktoppdateringer – rett i innboksen.

Group 770-1