<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
inpo-team-1

Om oss

Fagfolk som ser deg

Et brennende ønske om en bedre hverdag

Inpo er kort forklart fagfolk som gjennom innsiktsfulle relasjoner finner, tilpasser og formidler tekniske hjelpemidler til mennesker som trenger dem for å fungere bedre i hverdagen.

Men historien verken starter eller slutter der.

Da Mikal var liten, lagde han en potetkatapult med springfjær fra madrassen til pappa. Det er 40 år siden, men drivet etter å jobbe frem nye og bedre løsninger har han aldri lagt fra seg.

Det er en innstilling som gjenspeiles i Inpo den dag i dag. Vi har alle bakgrunn som ergo- eller fysioterapeuter. Det er vi stolte av. Men sulten etter å jobbe enda smartere, finne enda bedre løsninger, skape enda mer glede, den stilner aldri.

Vi vet at vi lykkes best når vi er lagspillere i møte med brukere, terapeuter, foreldre og pårørende. De gode øyeblikkene skaper vi sammen.

Bli kjent med oss

Group 667

Ansatte

Mikal Bjåen

Mikal Bjåen

Nordland Finnmark

Mikal er partner i Inpo. Han er utdannet fysioterapeut med fordypning i spesialpedagogikk, og har 30 års erfaring med mekanisk arbeid. Mikal er ekspert på formstøp, elsker prosjekter og er en kreativ ildsjel

Jeg er en praktiker tvers igjennom, men blir dypt rørt hver gang jeg møter familier som gjør alt for å ta vare på hverandre. Det minste vi kan gjøre er å bidra til at jobben deres blir lettere. Alle fortjener litt lykke, hver dag.

Aslaug Marie

Aslaug Marie Etterlid Ringstad

Tlf: +47 928 12 190

E-post: am@inpo.no

Daglig leder

Aslaug er partner i Inpo. Hun er utdannet ergoterapeut og har klinisk erfaring fra barnenevrologiskavdeling på Rikshospitalet, Berg gård. Aslaug brenner for nyskaping og har en mastergrad fra BI innen innovasjon og strategisk utvikling

Det å kunne bidra med håp når noen er i krise, er en av de viktigste grunnene til at jeg ville være med å etablere Inpo. Vi møter jevnlig mennesker som opplever at livet tar en uant og uønsket vending, men som likevel klarer å stable en ny hverdag på beina. Det inspirerer og motiverer meg

Bilde av Marianne Løvstad

Marianne Løvstad

Innlandet og Troms

Marianne er salgssjef i Inpo. Hun er utdannet fysioterapeut og har klinisk erfaring som kommunal barnefysioterapeut, samt mange år i hjelpemiddelbransjen.

Å kunne være en bidragsyter for deltakelse og mestring i hverdagen uavhengig av funksjonsnivå, oppleves veldig meningsfylt. Jeg drives av å se muligheter der andre ser begrensninger og søker gjerne en dæsj hverdagsgalskap og hverdagsglede for meg selv og andre.

Bilde av Line Strand

Line Strand

Vestland og Rogaland

Line er utdannet fysioterapeut og har blant annet jobbet som fysioterapeut i forsvaret. I tillegg har hun erfaring som miljøterapeut og arbeid med barn i skole og barnehage.

Jeg beundrer pågangsmotet som ligger i mennesker i møte med krevende omstendigheter og ser stort på å lære av kunnskapen og erfaringene til den enkelte familie. Jeg er glad for å få være en støttespiller i å finne løsninger som kan gi liv og hverdag enda mer glede og tilfredshet.

Bilde av Silja Ingeborg Bjåen Hetland

Silja Ingeborg Bjåen Hetland

Oslo, Vestfold og Telemark, Agder

Silja Ingeborg er utdannet fysioterapeut og har klinisk erfaring som barnefysioterapeut i kommunehelsetjenesten. 

Det er få ting som er mer motiverende enn å ha en jobb hvor man kan bidra til en enklere og mer positiv hverdag. Jeg er heldig som får komme tett på menneskers liv og forhåpentligvis spre litt glede. Mitt største ønske er å kunne hjelpe brukerne og familiene til å finne løsninger som passer for dem.

bilde av Tanja Lovise Homnes

Tanja Lovise Homnes

Trøndelag, Møre og Romsdal

Tanja er utdannet ergoterapeut og har videreutdanning nevroutviklingsforstyrelser med fordypning autisme. Hun har jobbet som miljøterapeut på skole for barn og unge med ulike utfordringer, samt som ergoterapeut i kommunehelsetjenesten.

For meg handler det ikke bare om å finne en god løsning, men om å skape en løsning som har varig positiv innvirkning – både for den enkelte og for hele laget rundt. Når vi finner disse, skapes ikke bare glede, men også overskudd, motivasjon, og et solid grunnlag for læring og deltakelse.

Bilde av Bettina Øverstad Høgseth

Bettina Øverstad Høgseth

Akershus, Buskerud og Østfold

Bettina er utdannet ergoterapeut og har mange års erfaring som kommunal ergoterapeut for både barn og voksne. Med tilleggsutdanning som personlig trener og kostholdsveileder, har hun bred kunnskap om både kropp og helse.

Å få jobbe med å se muligheter i enhver situasjon, er utrolig spennende. Ikke minst er den kunnskapen og erfaringen til menneskene vi møter gull verdt. Sammen finner vi en løsning uansett funksjonsutfordring. Jeg er opptatt av å se hele mennesket og deres omsorgspersoner, noe som gjør at vi bidrar til at hverdagen blir både bedre og enklere.

Bilde av Pernille Etland

Pernille Etland

Lager og logistikk

Pernille har lang erfaring fra innkjøp- og logistikk av motorsykkelutstyr. Hun har vært aktiv rytter, men byttet ut hest med motorsykkel. Med denne erfaringen bidrar hun på mange plan i Inpo.

Jeg har et brennende ønske om alltid å levere optimalt til våre kunder. Som småbarnsmor kjenner jeg på hva en normal hverdagen krever, og har stor respekt og ydmykhet for hva mange av våre kunder står i til daglig. I min jobb ønsker jeg å bidra til at vi har gode systemer som gjør at vi kan levere riktige produkter så raskt som mulig til våre kunder slik at hverdagene deres blir litt lettere.

DSC04299_optimized

Ønsker du å vite mer om hjelpemidlene våre?

Ta kontakt om du trenger informasjon om spesielle produkter eller noen å diskutere ulike løsninger med. Vi reiser daglig rundt i hele landet, og kommer gjerne innom der du er.

 

Kontakt oss

Har du spørsmål?

Har du et spørsmål eller vil du høre hvordan vi kan hjelpe deg? Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg så snart som mulig.