<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Andre hjelpemidler - hero banner scalert

Produkter > Andre hjelpemidler

Andre hjelpemidler

Små ting kan utgjøre stor forskjell

Hverdagen består av små og store utfordringer. Ikke alle utfordringer er like synlige, men kan like fullt være krevende. Noen ganger kan enkle hjelpemidler gjøre stor forskjell for livskvaliteten. Våre småhjelpemidler kan være med og gjøre en forskjell, og gi mulighet for både trygghet og utvikling for både barn og voksne.

Ribcap hodebeskyttelse: En liten gutt som har på seg ribcap i fargen sort.

Ribcap hodebeskyttelse

Ta vare på hodet – med stil

Med Ribcap ønsker vi å tilby vanlige hodeplagg til barn og voksne som trenger spesiell beskyttelse. De er vannavstøtende, lette, komfortable og 100 % pustende. Ribcap kommer i seks størrelser, fra mini til x-large.

Se mer
Inmu festet til en persons bryst ved hjelp av seler.

Inmu sanseputer

En unik kombinasjonen av musikk og vibrasjoner som du kan føle med hele kroppen. Disse smarte putene reagerer på dine bevegelser og skaper musikk i spennende mønstre. Et pent design gir unike sanseopplevelser for hender som vil kjenne, føle og oppdage. 

Se mer
Snoezle sansetelt med dekor av havet

Snoezle sansetelt

Snoezle- teltet er en ny og innovativ løsning designet for å gi stimulering til flere sanser samtidig, -både syn, hørsel og berøring. 

Ikke alle har plass eller ressurser til å innrede et fullstendig sanserom, og da kan Snoezle teltet være løsningen. Snoezle gjør sansestimulering tilgjengelig overalt.

Se mer
flexzi i rosa. Flexzi holder en ipad.

Kommunikasjonsstativ

Omverdenen innen rekkevidde.

Flexzi kommunikasjonsstativer kommer i tre forskjellige størrelser og kan justeres i alle retninger – uten bruk av verktøy. De er fleksible, men svikter aldri.

Se mer

Referanser

Et utvalg tilbakemeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få informasjon nyheter og arrangementer, trender og produktoppdateringer – rett i innboksen.

Group 770-1