<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Seter og understell - hero-banner, scalert

Produkter > Seter og understell

Seter og understell

God støtte for aktivitet og hvile.

Klar for hverdagen

For å kunne være aktiv og deltakende i barnehagen, skolen, arbeidslivet og fritiden, er det viktig med riktig tilpassede seteløsninger som gir støtte og stabilitet både i aktivitet og hvile. 
En god sittestilling har bekkenets posisjon som utgangspunkt for balansen i kroppen. Enten muskelspenningen er lav, høy eller noe midt i mellom er en godt tilpasset seteløsning avgjørende for alt hverdagen byr på.

ppod: tre stykker vedsiden av hverandre i fargene blå, grønn og rosa.

Ppod

Kort vei til en liten pause.

P Pod er et av våre mest populære produkter. Den passer for de fleste aldre, fra spedbarn til unge voksne, og kan enkelt flyttes rundt i huset. P Pod kan tilpasses alle kropper, enten de er symmetriske eller asymmetriske, slappe eller spastiske, korte eller lange, smale eller brede. 

Se mer
Spex posisjonering i fargen sort

Spex posisjonering

Modellerbart sittesystem.

Spex posisjonering er et modellerbart sittesystem som gir mulighet for rask endring og tilpasning for å imøtekomme endringer i kroppsfasong og sittestilling.

Se mer
Formstøp: En mann som står å forklarer et formstøp.

Formstøp

Full støtte til den enkelte

Ved hjelp av tilpasset støtte kan vi frigi bevegelser hos brukeren, slik at vedkommende får muligheten til å slappe av, avspenne eller orientere seg på en bedre måte.

Vi gjør formstøp med bakgrunn i en grundig klinisk undersøkelse. Dialog er en viktig del av prosessen. For å lykkes, må vi ta hensyn til alt som påvirker den enkelte.

Se mer
Aktivline i fargen sort.

AKTIVLINE®

Patentert dynamisk sittesystem.

Ikke alle har en kropp som spiller på lag når man ønsker å uttrykke seg eller gjøre en bevegelse.

AKTIVLINE® er stolen som følger kroppens spastiske mønster og bringer kroppen kontrollert tilbake til utgangsstilling. På denne måten får man et hjelpemiddel som spiller på lag, i stedet for å jobbe mot det spastiske mønsteret. 

Se mer
inpoeasyfoam i fargen blå og sort.

Inpo EasyFoam

Inpo EasyFoam- innleggspute i formstøpt skum.

EasyFoam er en formstøpt innleggspute som er laget av tokomponent skum. Skummet ekspanderer når det blandes sammen. Skummets egenskaper gjør at vi kan lage innleggsputer som formes etter en asymmetrisk kropp og som gir støtte der det behov.

Se mer

Referanser

Et utvalg tilbakemeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få informasjon nyheter og arrangementer, trender og produktoppdateringer – rett i innboksen.

Group 770-1