<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=451228838927695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinaropptak:

Spex – et alternativ til formstøp

 

Spex – et alternativ til formstøp

Det kan være krevende å finne optimale hjelpemidler for mennesker med asymmetriske kroppsformer. Når kroppen i tillegg forandrer seg forholdsvis raskt på grunn av generell vekst, endring av vekt, videreutvikling av sykdom, eller positiv rehabilitering, er det ekstra utfordrende å finne gode løsninger som varer over tid.

Skolioser er like unike som menneskene er ulike. Derfor må kartleggingen og undersøkelsen være grundig. Kun da kan vi si noe om hvilke tiltak som vil kunne gi positiv gevinst.

Mohammed har skoliose, og synes det kan være vanskelig å sitte. Sammen med fysioterapeuten sin, stilte han opp da Mikal og Silja fra Inpo tok turen for å tilpasse en sitteløsning fra Spex. Spex er et prisvinnende, modellerbart sittesystem som gir mulighet for rask endring og tilpasning av stillingene, og som enkelt kan løse utfordringene med endringer i kroppsfasong og funksjon.

Dette vil du lære

  • Kroppsundersøkelse for vurdering av bruker til sittende stilling
  • Casestudie med Mohammed
  • Oppsummering, spørsmål og svar

Dette webinaret passer for deg som jobber med barn, unge og voksne med skoliose og andre asymmetrier i ryggen og bekken. Webinaret gir en god innføring i hva vi ser og kjenner etter, og hvordan vi jobber med tilpasning av Spex.

“Han sitter veldig stabilt selv uten brystbelte”
– Sandra, fysioterapeuten til Mohammed

Få tilgang til webinaropptaket